Lär Dig Konster Och Knep I Resor Med Denna Användbara Guide

Rymden kan ibland vara ett issue när du försöker packa alltför många kläder I din resväska.
Ta reda på om din destination är barnvänlig i förväg. Om du har små som kommer att resa med dig, det är bra att veta om det finns saker som kommer att hålla deras intresse så att du inte hamna spenderar majoriteten av din tid att försöka roa dem.
Håll dina pengar I din leading ficka när du går runt I en ny stad eller plats. Det är mycket lättare för en selection ficka eller andra kriminella att rycka pengar ur din bakficka utan att du ens inse det. Med dina pengar I fronten ger dig mer kontroll, särskilt om du går med händerna I fickorna. Många länder har vissa regler om pass. Om den löper ut inom en viss tidsram, kommer de inte att tillåta dig att komma in i deras land. Typiskt om ditt pass beror på att löpa ut i 3-6 månader kommer du att nekas Visitation. Den här tidsramen kan dock sträcka sig until 8-12 månader. Genom att titta upp vädret prognosen före resa, eller möjligen innan guy beslutar när guy ska resa en kommer att veta vad som väntar.När du flyger internationellt, packa ljus. Det finns många anledningar till detta, men det mest givande skälet är att du kommer att ha utrymme att ta hem presenter från dina resor. Dina vänner och familj kommer att älska dig för det. Du kommer också att spara pengar på säck avgifter när du reser.
När du reser på ett kryssnings fartyg, är det viktigt att tipsa personalen redan innan de har utfört en tjänst. Du kommer att komma I kontakt med dessa anställda många gånger below din vistelse ombord, så ge din kabin Steward en omedelbar hints när du anländer. Kvaliteten på den tjänst du får är sannolikt ännu bättre än den skulle ha varit annars.
När du reser under en lång tid är det viktigt att analysera om du behöver din värdefulla på resan. Nio gånger av tio du inte och det skulle vara klokare att lämna dem hemma än att riskera det och ta dem med dig. Detta kommer att hindra dig från att förlora något viktigt för dig.
Om du reser med flyg, välj din rad noggrant för att säkerställa att din handväska kan passa i överliggande facket. Flygplan är vanligtvis bordade i en grupp av fem eller tio rader, så en rad med ett högre antal kan komma på först. Också försöka få i ombordstigning linje så snabbt som möjligt; När gruppen framför dig har slutat ansluta sig till linjen, gå vidare och stå bakom dem. Din grupp kommer förmodligen att tillkännages innan du går until fronten. Ju snabbare du kan få på world, desto mer sannolikt är det att det fortfarande kommer att finnas utrymme för din väska.

Om du följer p råd vi har lagt ut för dig I den här artikeln, bör du kunna ta åtminstone en del av stressen ur din resa. Varje resa kommer med sina egna upp-och nedgångar och component som du inte kan kontrollera, guys beväpnade med goda råd och kloka hints, kan du minimera din oroande, och maximera din avkoppling och roligt.
Se till att ha all of medicinsk data för dig själv och din familj before palms. Om någon medlem av din familj har särskilda medicinska behov, då måste du beställa medicinska larm arm group om du inte äger dem redan. Dessa är det första medicinska proffs bör leta efter och det kan också ge en kontakt punkt i händelse av separation.
Lämna dig själv gott om tid för hotell kassan. Du kan debiteras en rejäl avgift om du inte kan checka ut när du ska. Var säker och Använd din tid klokt när du bor på ett hotell.

Oavsett om du lämnar staden för en helg flyktbilen, eller rubrik iväg until en utländsk plats I veckor I slutet, reser tar med sig en viss mängd bekymmer och trepidations. Förhoppningsvis de idéer vi har för dig här kommer att bidra till att sätta ditt sinne until mods, och leda till lyckligare, säkrare resa.
När du reser med flyg, överväga att föra flaskvatten och hand sanitizer i din carry-on påse. Sanitize händerna när du tvättar dem i planets badrum och se till att dricka så mycket vatten som möjligt. Båda dessa saker kommer att bidra till att hålla dig från att bli sjuk. Kom också ihåg att inte röra ditt ansikte och inte få is som ingår i dina drinkar. Vattnet på flygplan har en hel del bakterier.
När du köper flyg biljetter, köpa dem så långt i förväg som möjligt. Två månader I förväg är när de billigaste flygen är tillgängliga through flyg bolagen. Om du vet att du reser för semester, är det särskilt viktigt att köpa dina flyg biljetter så tidigt som du kan för att få de billigaste biljetterna. Denna regel är mest tillämplig på resor med flyg, eftersom bagage avgifterna är mycket högre nu än p tidigare var.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *