För En Bra Resa Följ Dessa Råd

Efter dessa snabba och enkla hints innebär att investera energi I att ha p bästa rese upplevelserna I ditt liv. Att vara en mer påhittig, mer förberedd resenär kommer att minska dina bekymmer, öka din lycka, och lämna dig mer energi och tid att njuta av alla de erfarenheter och möjligheter du stöter på i din framtida resor.
Om du behöver använda badrummet beneath en lång flygning, vänligen se till att sätta dina skor på när du anger toaletten. Du vet aldrig vilken typ av bakterier kan vara på golvet I world, särskilt nära komläge. När du återvänder until din plats, Känn dig fri att sparka dina skor.
Inte få smällde med telefonräkningen chock när du återvänder hem från att resa. Gör ett snabbt samtal till din tjänsteleverantör om vad du kan förvänta dig när du använder din mobile på ditt resmål. Justera din tariff strategy tillfälligt I enlighet kan spara dig massiv huvudvärk när den trådlösa räkningen anländer. Genom att titta upp vädret prognosen före resa, eller möjligen innan guy beslutar när guy ska resa en kommer att veta vad som väntar.Om du reser på en längre term, planerar att göra tvätt när du går. Du bör inte försöka bära mer än en veckas kläder med dig vid något tillfälle. Mer än så kommer att bli alltför skrymmande för att enkelt transportera från plats until plats; att göra tvätt I diskhon är lättare.
När du tar en lång flygning, det finns några saker som aldrig bör glömmas bort. För att bekämpa en bullrig bebis eller högljudda snorer, öronproppar är en liten livräddare. För att bekämpa kylan, ett level strumpor och en tröja som fungerar som en kudde I en cinch är värdiga investeringar I din carry-on. Slutligen, för en trevlig pick-me-up efter en lång flygning, en liten resa-storlek tandborste och bath av tandkräm kan vara liv-förnyelse!
När du reser, försök att packa allt i en carry-on påse. Flygbolagen har börjat ta betalt för saker som p brukade inkludera I priset på din biljett, inklusive incheckade väskor, snacks och underhållning. Det finns två flygbolag som inte tar betalt för att kontrollera väskor, men de har ofta långa väntetider på sina bagage områden. Du sparar tid och pengar om du kan hålla allt i en enda påse.

När du är på väg att lämna säkerheten I ditt välbekanta hemfördelar okända, de sista sakerna du behöver oroa dig för orsakar dig själv issue som kunde ha varit lätt att undvika eller miste om möjligheter. Assess ute den här insamling av spets och bli så resa-savvy så du möjligen kanna.
Om du drabbas av någon sinus relaterade frågor, ta med en bomull kirurgisk hide tillsammans för ditt flyg. Den återcirkulerade luften I flygplan kan utlösa förödelse på din bihålor and att det är en bra plats för bakterier att kolonisera. Bära dessa masker kan kraftigt minska obehag och säkerställa en trevligare flygning.
Boka dina bokningar och flygningar med det exakta namnet som visas på ditt statliga identitetskort. Även om du vanligtvis går genom ett smeknamn eller mellan namnet, i syfte att biljettförsäljning, använda ditt förnamn. Små namn skillnader kan vara en stor huvudvärk när guy försöker få igenom säkerhet, särskilt utomlands där det inte är uppenbart att Bill är kort för William.

Om du reser på ett kryssningsfartyg, alltid använda trapporna. Det finns ett överflöd av mat ombord på skeppet, så det kan vara lätt att få lite vikt medan du är på din semester. Försök att hålla en del av det med hjälp av trapporna i stället för hissar. Det kommer att ge dig lite motion och hjälpa dig att känna dig lite bättre om all den bra pad du har ätit!
Gör planer på att delta i en Scavenger-jakt om du reser på ett kryssningsfartyg. När du åker på semester med en stor grupp familj eller vänner, ta dig tid att dela upp alla I lag och utmana dem att hitta objekt eller info. Inte bara kommer du att ha en bra tid, men alla kommer att lära sig mycket om skeppet.
Om du vill ta med ditt husdjur på din resa, se till att ringa och fråga hotellet där du bor i förväg om husdjur är tillåtna. Även om det finns många fler husdjursvänliga hotell nu än det fanns tidigare, finns det fortfarande några hotell som inte tillåter några djur.

Att resa till ett främmande property kan vara roligt, men att inte veta vad lokalbefolkningen säger är det inte. Bär en liten bok med vanliga fraser och översättningar för att hjälpa dig på din resa. Detta kan verkligen hjälpa när du behöver be om vägbeskrivning eller boka ett hotellrum för natten.
Om du ska på en kryssning med din familj, packa längs några walkie-talkies. Kryssningsfartyg är i grunden flytande städer och det är mycket lätt att få separerade. Walkie-talkies kan hjälpa alla att hålla kontakten, särskilt om du inte får mobilen mottagning eller om du är ute i landet och inte vill betala tunga internationella avgifter. Också, vara medveten om att ibland ett visum kommer inte ens tillåta dig inträde.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *